Litiere pentru pisici

Despre noi

Litiera.Ro se străduiește să vă găzduiască site-ul pentru toți cointeresați în litiera pentru pisici. Vă oferim sfaturi detaliate pentru diferite pisici cu scop de a vă ajuta să alegeți corect litiera.

Dar de ce să aveți încredere în noi?

Încercăm să ne punem mâinile pe fiecare litiera pentru pisici despre care scriem. Între pisicile noastre personale și pisicile diverșilor noștri comentatori, avem o mică armată de animale de companie care să poată testa cu adevărat aceste litiere. Am văzut cu toții diferitele recenzii online pe care producătorii de pisici le afișa. Dacă le-am luat pe toate la valoare nominală, atunci fiecare litiera pentru pisici pare a fi cel mai bun lucru din lume!

Adevărul trist este că există o mulțime de recenzii exagerate online, care pot face ca un anumit produs să pară mult mai bun decât este într-adevăr. Testarea acestor litiere de noi înșine, ne face capabili să vă oferim experiențe de viață reala.

Nu primim niciun fel de stimulent financiar de la companiile producătoare de litiere pentru pisici pentru a clasifica produsele. Toate produsele pe care le testăm fie sunt achiziționate de noi cu banii proprii, fie sunt furnizați gratuit de la furnizori. Rămânem imparțiali în toate recenziile noastre și suntem foarte clari în legătură cu acest lucru când vorbim despre litiere pentru pisici.

Comentariile noastre au fost postate pe nenumărate forumuri, site-uri web și publicații pentru pisici. În plus, primim tone de e-mailuri din partea cititorilor cu privire la întrebări specifice despre litiere pentru pisici pe care încercăm să le răspundem în timp util.

Echipa

Echipa noastră mică de scriitori și recenzori reprezintă coloana vertebrală a site-ului. Fără ei, nu ne-am putea bucura de bogăția de cunoștințe despre pisici pe care le-am acumulat de-a lungul anilor.

Mihaela
Mihaela

Proprietarul site-ului, Mihaela este proprietara de pisică de când era copil. A crescut cu pisica sa neagră iubită, Dora, și de-a lungul anilor a deținut mai multe. În prezent, locuiește cu logodnicul și cu pisica lor, Petra, în București, România.

Maria
Maria

Maria este testerul principal al site-ului. De asemenea, deține două pisici care au testat litiere pentru pisici de mai mulți ani. Are o multitudine de cunoștințe atunci când vine vorba despre igiena pentru pisici și aplică acest lucru la testele și recenziile ei.

Grigore
Grigore

Grigore asistă la scrierea articolelor. El este mai degrabă un iubitor de câine la inimă, dar încă apreciază pisicile și este un membru de neprețuit al echipei.

Toate drepturile pentru conținut este o proprietate intelectuală a echipei Litiera.Ro. Orice copiere integrală este interzisă, citarea trebuie să fie urmată cu URL adresa sursei.